Bag om MG PARTS & SERVICE

Præsentation er næsten overflødig. Firmaet startede for alvor i 1988, så de fleste der har ejet en MG, kender MG Parts & Service. Tidligere havde firmaets stifter, Jens Peter Mortensen, skruet på - racet og generelt levet med bilerne i en lang årrække og her igennem fået den fornødne viden der skal til, for at åbne en specialforretning.

Erfaring, dygtighed og stor passion for bilmærket, karakteriserer firmaet på Nørrebro. At man så tillige bliver mødt med imødekommenhed, har medvirket til at kunderne synes rigtig godt om stedet og adskillige bilentusiaster har deres faste gang her. Af den årsag, servicerer MG Parts & Service hen ved 70 biler fast om året.

Beskæftigelsen er ligeligt fordelt mellem, reservedelssalg, værksted og bilsalg. Populært sagt, kan man sige at alt - lige fra den mindste skrue, til en komplet bil, fås hos MG Parts & Service

Samarbejde spiller en væsentlig rolle i firmaets struktur, så derfor har MG Parts & Service en bred vifte af underleverandører indenfor branchen, herunder de allerstørste og bedste reservedelsleverandører i England. På hjemlige breddegrader, samarbejdes der bl.a. med diverse maler - maskin og cylinderværksteder. 

Alt i alt kan man sige, at hvis du er MG-ejer, kommer du alligevel ikke uden om MG Parts & Service - så hvorfor ikke bare droppe forbi og oplev atmosfæren ved selvsyn. 

Velkommen til!

Jens Peter Mortensen, indehaver.

Mange års erfaring med salg af reservedele. Har en lang karriere bag sig som trommeslager.
Favorit MG er Midget 1275cc – helst i ”racertrim”.
I fritiden dyrkes den anden store passion – musik i alle afskygninger.
Motto: ”hellere overdrive – end at være kedelig”

Nikolaj Mortensen

Søn, og dermed næste generation i firmaet.
Nikolaj er ligeså stor enthusiast som faderen og har som speciale ”race” i alle afskygninger.
Kører i den forbindelse landets hurtigste historiske Spridget i form af en MG Midget mk. 1, 1098cc.


SÅDAN STARTEDE DET

MG Parts & Service er Jens Peter Mortensen, eller måske bedre kendt som ”Busser”. En ildsjæl hvis hjerte brænder for det nu hengangne bilmærke MG. I særdeleshed er det modellerne Sprite/Midget der står ham mest nær. 

JPM fortæller: ”Det hele startede med en Frogeye i starten af halvfjerdserne. En dag ringede min bror og fortalte at der var en rigtig sjov bil til salg, som jeg simpelthen måtte eje. Den skulle ha` helt uovertrufne køreegenskaber og samtidig være rimelig billig at erhverve. Han mente den kunne handles for ca. 10.000,-!!, på grund af en lidt spøjs lakering: Gul med en matsort spraydåse-linje som fulgte panelerne og rundt om hjulkasserne!! Grunden til at ”brorskabet” ikke købte den selv, var at han og konen for længst havde set lyset og haft adskillige britiske bilvidundere og netop havde investeret i en British Racing Green MGB med OVERGEAR, minsandten! Så nu mente han at det var på tide at jeg blev lukket ind i fællesskabet og fik min første engelske sportsvogn.

Jeg var nu ikke helt enig, men blev dog overtalt til at tage med ud til Smørum for at kikke på ”raceren”. Og kun kikke var det jeg allermest havde lyst til da jeg så ”skræmslet”. Derfor overlod jeg testkørslen til den mere erfarne del af familien. Dér skortede det til gengæld ikke på entusiasmen – den var oven i købet så smittende at jeg overvandt min flovhed og krængede mig ned i det lille bucketseat.

Der skulle ikke mange kurver til før jeg også var solgt – mage til køreoplevelse havde jeg aldrig prøvet før! Indtrykket holdt dog ved og efter at ha` prøvet de fleste modeller gennem årene – lige fra MGTC til MGF VVC – vil jeg vove den påstand at Sprite/Midget`en stadig er den sjoveste MG at køre af dem alle!”