Biler til salg hos MG PARTS & SERVICE


MGC GT 6-cyl. 1969 Automatic. US-model. British Racing Green. Original stand.

Majestætisk langtursbil i super stand. Serviceret de sidste 10 år hos os med omfattende servicerapport og reparationer. 2 ejers bil - samme ejer de sidste 30 år. Omfattende dokumenteret historik. En sikker investering i en sjælden MG model, som kører som en drøm.

Kontakt os for flere oplysninger. 

Meget rimeligt prissat til 175.000,-.MG Midget mk. 3. 1275 US model. 

Unik bil som står og kører næsten som ny.

Service historik hos os og selvfølgelig nysynet uden anmærkninger.

Diskrete forbedringer: 5x13 Miniltes fælge med 165/70R13 dæk. KN åbne luftfiltre. Maniflow udstødningsmanifold. Fast Road krængningsstabilisator. Elektronisk benzinpumpe.

Pris 120.000,-
MGB 1964. 

Ikke bare en af de mange B´ere, typisk 70´er US modeller, man ser til salg nu om stunder. Nej, her er der tale om en autentisk mk. 1 "pull handle" model. Den er oven i købet monteret med originalt overgear! - forholdsvist sjældent på denne årgang. Originaliteten er virkelig udtalt på denne bil med 3-hovedlejers motor og mekanisk omdrejningstæller. Karossen er totalt rustfri og døre og klapper passer bare. Kølerhjælm er i aluminium. Kabinen er flot renoveret med lædersæder og lækkert tæppesæt. Bilen er løbende blevet serviceret hos os, så vi har fuld historik, i de 5 år den nuværende ejer har haft bilen. Farven er Maroon rød. Pris 98.000,-.


Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Klasselærere porttitor augue en turpis porttitor maximus. Nulla luctus Elementum felis, sit amet condimentum Lectus rutrum own.