MGB er en meget populær klassisk sportsvogn, så derfor går man ikke helt galt i byen, hvis man overvejer at investere i en klassisk bil for første gang. Mekanikken er enkel og brugsværdien er høj, fordi alle reservedele er frit tilgænlige - ovenikøbet til rimelige priser. Derudover kører en MGB faktisk rigtig godt, med et overlegent drejningsmoment og præcise styreevner. Der er en del forskellige modelvarianter, så kontakt os gerne hvis du vil vide mere, eller book gerne et møde hvor vi, som regel, kan fremvise flere modeller "live".
Lige i øjeblikket har vi flere MGB`er til salg, så hold godt øje med siden her og kontakt os for flere oplysninger og book en fremvisning. Vi glæder os til at møde netop dig og forhåbentlig smitte dig med vores passion for netop den model, men også for engelske sportsvogne i al almindelighed. 


MGB 1969. 4-speed. British Racing Green. Dansk bil fra den mest eftertragtede årgang med originale sorte nummerplader. Sælges til yderst favorabel pris.
Bilen fremtræder i original og god brugsstand med patina. Den er serviceret hos mærkespecialisten, MG Parts & Service gennem flere år, med bl.a. renoveret blyfri Ivor Searle motor med certifikat fra 2019 (6000km). 
I den forbindelse blev der også monteret komplet Maniflow udstødningssystem og Weber dobbeltkarburator med KN luftfilter. Bilen kører suverænt godt, med en lækker snerren fra Weberen og er meget driftsikker.
Den har monteret originale stålfælge med hjulkapsler, som fuldender det originale look. 
Kabinen fremtræder ligeledes patineret original, med et lækkert Moto Lita trærat.

Derudover har bilen kendt dansk familieeje historik fra helt tilbage i 1969!

Bilen har veteranstatus og skal først synes i 2025.

Pris: 85.000,-. 


MG Midget III 1970 Flame Red. Vi har altid syntes at af alle MG`er er den mest praktiske model, MGB, med masser af benplads, stort bagagerum, nem at køre osv. Den smukkeste MG, er så til gengæld MGA`en, med de fantaske runder former. Men den sjoveste er og bliver Midget`en! Her har vi så ovenikøbet en bil der er sat op til yderligere narrestreger, med en 1275cc motor tunet til 106HK, målt og justeret ind på rullefelt. I forbindelse med tuningen er der yderligere monteret dobbelt Weber karburator, wrappet Maniflow udstødningsmanifold med 1,5" udstødningssystem. Opgraderet undervogn med stabiliseringsstang (Panhard), ved bagakslen. Såkaldte "semislicks" på 5 x13" Minilite alufælge. Sikkerhedsudstyret er selvfølgelig også højt prioriteret i en sådan højt ydende bil, i form af godkendt Safety Device styrtbøjle og 4-punkt H-seler. Bilen ville være perfekt til manøvreprøver, MG Sport eller Hill-Climb. Selvfølgelig kunne den også bare benyttes som en "Boulevard-Racer". Rent tilstandsmæssigt fremtræder denne her Midget i meget flot stand. Bilen her kan leveres i flere forskellige udførsler, spændende fra en lækker, sjov gadebil - til en fuldblods racerbil sat op til Historisk Racing i -71-klassen (0-1300cc). Derfor er prisen ikke fastlagt, men aftales i det enkelte tilfælde. Kom gerne forbi vores showroom og lad os tage en snak om hvordan vi bygger dit nye stykke legetøj.


Denne skønhed - bilen altså, bliver snart sat til salg! Der er tale om en MG TD fra 1952. Fuldstændig rustfri bil fra sunny Californien. Kom gerne og giv et forhåndsbud på den. Den står i vores showroom.